Poslovni domjenak u Sky Baru

“Večera podmazuje biznis.” ~ William Scott

Tražite mjesto za poslovni domjenak?

Poslovni domjenak je događaj na kojem ćete se predstaviti u najboljem svjetlu, i kao dobar domaći i kao uspješan poslovni partner. Stoga organizaciju poslovnog domjenka prepustite iskusnim stručnjacima koji će ovaj važan događaj u vašoj tvrtki učiniti više nego savršenim.

Pokažite svojim partnerima i zaposlenicima da ste, baš kao i u biznisu, ujedno i dobar domaćin!

U našem zagrebačkom prostoru SKY BAR (Ul. Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb), u prizemlju Sky Office nebodera, očekuje vas atraktivan i moderan prostor za vaše poslovne, ali i druge događaje.

Potpuna usluga cateringa u Sky Baru

Catering Špiro u mogućnosti vam je pružiti POTPUNU USLUGU – od pripreme, dostave i posluživanja hrane do dekoracije prostora, lightshowa i najma glazbene grupe ili DJ-a za vaš poslovni domjenak ili drugu vrstu poslovnog događaja koju želite organizirati. 

Sve što vi trebate napraviti je ukazati nam vaše povjerenje i dati nam sve informacije koje su nam potrebne kako biste vi bezbrižno dočekali vaše goste i uživali u .

Najam prostora samo za vaš poslovni domjenak

U mogućnosti smo osigurati da predivan prostor SKY BAR-a bude rezerviran samo za vaš poslovni domjenak. 

Za više informacija i upite za organizaciju vašeg poslovnog ili privatnog događaja javite nam se direktno na donji broj telefona ili nam pošaljite upit e-mailom kako bismo vas mogli kontaktirati i na vrijeme započeti s pripremom organizacije vašeg eventa.

Vaši, 

Tihomir i Nikolina