Originalna talijanska pizza u Špiri

Za pravi okus iskonskog talijanskog specijaliteta ne trebate putovati u Italiju! Dovoljno je krenuti u đir do Špire u Donju Bistru gdje ovog ljeta možete uživati u originalnim talijanskim pizzama!

Tradicionalni recept i jedinstvena priča

Inspirirani nedavnim putovanjem po Italiji, u bogatu ponudu pizze iz krušne peći uvrstili smo tri nove male pizze pripremljene po originalnoj talijanskoj recepturi. Osnovni sastojci originalne talijanske pizza su: brašno od čak tri vrste žitarica, originalna Mozzarella, domaća sjeckana rajčica, maslinovo ulje i talijanska salama.

Špirine talijanske pizze pripremljene su prema tradicionalnom receptu, a svaka od njih ispričat će vam jedinstvenu priču uz koju ćete svaki zalogaj doživjeti još jače!

Upoznajmo ih redom:

Margherita
Mozzarella

10,00 € (75,35 kn)

Margherita Mozzarella inspirirana je Toscanom, talijanskom pokrajinom ispunjenom mirisnim poljima pšenice, brižno njegovanim vinogradima i maslinicima.

Puristički okus originalnog, snježno-bijelog sira Mozzarella, iskrenost crvenila domaće sjeckane rajčice i bogatstvo mirisa zelenog bosiljka bit će više nego dovoljan razlog da ova, naoko jednostavna pizza, postane vaš prvi izbor.

Zrno soli i kap maslinovog ulja definiraju zadnju notu pizze Margherita Mozzarella.

Pizza Italiana Salami nadahnuta je talijanskom Vespom

Italiana
Salami

11,00 € (82,88 kn)

Pizza Italiana Salami inspiraciju je pronašla u Vespi –  legendarnom skuteru tvrtke Piaggio, koja je u svijetu mobilnosti od 1946. sinonim za stil, modu i talijanski dizajn.

Putopisni đir Italijom na dva kotača, na koji smo se proljetos uputili bio je pravi užitak, ali i ostavilo je na nas snažan dojam, baš kao i pizza Salami, bogata šnitama talijanske delikatese te Vespa, na cesti često susretana talijanska ikona.

Napunite i vi kalorije za nastavak svog putovanja.

Maradona
Napoletana

11,00 € (82,88 kn)

Pizzu Maradona Napoletana nadahnjuje grad Napoli, nogomet i jedan od najboljih nogometaša svih vremena –  Diego Armando Maradona. Dio bogate karijere nogometna ikona ostvarila je upravo u ovom gradu, u čijem je istoimenom klubu od 1984. do 1991. godine odigrao 188 utakmica i zabio 81 gol te osvojio dva naslova prvaka Italije (1987. i 1990.) i Kup UEFA (1989.) – prvi europski naslov Napolija.

Ovo remek-djelo talijanske gastronomije, iz krušne peći sa sobom donosi fantastičan zalogaj ispunjen Mozzarellom Buratino, prsciuttom i acceto balsamicom.

Postignite i vi zlatni zgoditak!

A zašto talijanska pizza u Špiri?

Talijanski kuhari su pizzu, barem tako kažu, osmislili krajem 18. stoljeća, a kasnije su je rado prihvatili restorani diljem svijeta, pa tako i Špiro! Nadaleko je poznato da Špirini pizza majstori rade odlične i ukusne pizze iz krušne peći, zbog čega nam se gosti rado vraćaju. I upravo zbog njih odlučili smo se pojačati našu pizza kartu originalnim talijanskim pizzama.

Ako ste u điru, navratite u Špiru i uživajte u izvornim okusima Italije!

Vidimo se!

Vaši Nina i Tihomir

Narudžba za van

Špirine talijanske pizze možete naručiti i za van! Rado ćemo Vam ih dostaviti!

Obavijest!