O nama

Dobrodošli u restoran Špiro!

Smješteni smo u mjestu Donja Bistra, nedaleko od Zagreba. S vremenom smo postali impresivan i ugodan obiteljski restoran prepoznatljiv po vrhunskoj ponudi jela s roštilja i odlične pizze. Naša izvanredna kuhinja razmazit će vas raznovrsnom ponudom ukusnih, svježe pripremljenih jela i pića.

Provedite zabavnu večer u autentičnoj atmosferi. Naši gosti rado će doći na obiteljski ručak ili romantičnu večeru za dvoje. Provjerite zbog čega smo često domaćin za sve vrste proslava do 50 ljudi

Možete naručiti za van ili dostavu. 

Nudimo vam besplatni Wi-Fi kako biste uvijek bili up-to-date.

Tihomir i Nikolina Špoljar

Obitelj i ljubav

Iza slogana “Provjerite u điru zašto svi vole Špiru” stoje uspješni vlasnici Tihomir i Nikolina Špoljar.

Još kao srednjoškolac u ugostiteljskoj školi Tihomir je vjerovao je da će imati vlastiti restoran u kojem može spojiti gastronomske užitke sa zabavom. 

Zajedno sa suprugom realizirao je san i otvorio prvu pizzeriju u mjestu Donja Bistra, nedaleko od Zagreba, no ubrzo su svoje poslovanja proširili i na obiteljski restoran s ponudom mesnih jela i jela s roštilja.

Tihomir je veseljak, strastveni motorist, entuzijast i gastronom, dok je Nikolina izvrsna organizatorica, pedantna i kreativna domaćica koja će vam s užitkom organizirati ne samo catering za obiteljsko ili poslovno okupljanje, nego i događaj za više stotina ljudi.

Gastronomija & strast

Roštilj ne smije biti dosadan. Kvalitetno meso, marinada, dobar žar, vrhunski kuhar i naravno pokoja craft piva!

Roštilj vam u svakom trenutku mora biti uživancija i ako je to tako, kvaliteta je neupitna.

Svi naši specijaliteti napravljeni su od najkvalitetnijeg, svježeg domaćeg mesa. Koristimo svježe namirnice domaćih, uglavnom lokalnih OPG-ova.

Ponudu hrane nadopunjuju domaća vina obitelji Špoljar.

Recept za uspjeh? - Tradicionalno i jednostavno!

Zadovoljstvo naših vjernih gostiju daje nam snagu da svakodnevno radimo još više, još bolje, još kvalitetnije. Spremni smo prihvatiti svaki savjet, pomno razmisliti o njemu i tako graditi svoju budućnost.

Radujemo se vašoj posjeti!

Bogat i ukusan zalogaj restorana Špiro, Donja Bistra

Obavijest!