Svi dobro znamo da se zimsko hladno vrijeme i dinstano kiselo zelje – vole. Ne samo da idu rukom pod ruku, već nas mame da im pridružimo sočne mesne specijalitete – buncek, krvavice ili pečenice.
U Špirinoj kuhinji priznaje se samo fina domaća hrana koja dolazi sa lokalnih obiteljskih gospodarstava.
I ove zime s obitelji ili prijateljima navratite u Špiru i počastite se velikim porcijama naših “Zimskih radosti”.
Savršeno mekan i sočan buncek s lijepo karameliziranim kiselim zeljem. Rijetki su oni koji ga nisu barem jednom kušali.
U nekim krajevima ih zovu obarene kobase, devenice, krvenice... U svakom slučaju, nepogrešiv su izbor tradicionalnog zimskog jela.
Za odličnu zimsku večeru pečenice sa dinstanim kiselim kupusom preporuka su naših konobara. Pitajte ih zašto!
U udobnom domaćem ambijentu restorana Špiro pružite si iznimno gastronomsko iskustvo. Uz tradicionalnu hranu pripremljenu s puno ljubavi i domaća obiteljska vina “Špoljar”, uživajte u vikendu uz ručak ili večeru s obitelji ili prijateljima.
Vaši domaćini,
Tihomir i Nikolina
Prijavite se na Špirinu e-poštu i budite informirani o svim akcijskim ponudama i našim događanjima!